روش های مهاجرت به آلمان

روش های مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

حداقل سن ازدواج در کشور آلمان ۱۸ سال است. اما افراد از سن ۱۶ تا ۱۸ سالگی با اجازه والدین نیز قادر به ازدواج هستند. در صورتی که فرد قبلا ازدواج کرده باشد و تمایل به ازدواج مجدد داشته باشد باید مدارکی دال بر اتمام و انحلال ازدواج قبلی و یا گواهی فوت همسر یا حکم طلاق را ارائه دهد. در صورت تمایل به برگزاری مراسم ازدواج در کشور آلمان فرد غیره آلمانی می‌تواند با دریافت ویزای توریستی برای ۳ تا ۶ ماه وارد آلمان شود تا مراسم ازدواج برگزار شود، در این شرایط ازدواج با فردی آلمانی می‌تواند منجر به اقامت شود که البته این مسئله دارای پیشرفت هایی همچون داشتن سطح درآمد مناسب برای تامین هزینه های زندگی خود فرد و همسرش داشتن مدرک و دانش زبان آلمانی است.

 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

برخلاف بسیاری از کشورهای اروپایی دیگر، آلمان برای سرمایه گذاری از برنامه گلدن ویزا برخوردار نیست. با این حال مانند بریتانیا، فرانسه، بلژیک و آلمان نوعی ویزای کار آفرینی را به منظور ترغیب افراد به سرمایه‌گذاری در صنعت این کشور ارائه می دهد. در واقع در این سرمایه‌گذاری هیچ حداقلی برای سرمایه‌گذاری وجود ندارد، اما متقاضی می‌بایست پشتوانه مالی کافی برای راه‌اندازی یک بیزینس و ایجاد فرصت های شغلی در آلمان و در واقع تامین هزینه مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری را داشته باشد.

 

مهاجرت تحصیلی به آلمان

تحصیل در کشور آلمان به زبان آلمانی در تمامی مقاطع تحصیلی رایگان می باشد و دانشجویان بین المللی که قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان را دارند نیز از این قاعده مستثنا نیستند و در صورت دارا بودن دانش زبان آلمانی و اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های آلمان می‌توانند در این کشور به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار کم به ادامه تحصیل بپردازند. لازم به توضیح است که تحصیل رایگان بدین منظور است که تنها شهریه دانشگاه رایگان می‌باشد. دانشجو پس از اخذ پذیرش باید توانایی مالی خود را برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی در آلمان در طول مدت تحصیل به سفارت ارائه دهد.

 

مهاجرت به آلمان از طریق تخصص

ویزای کار آلمان در سال ۲۰۲۱ یکی از پر متقاضی ترین نوع ویزا ها در قلمرو اتحادیه اروپایی می باشدو سیاست دولت آلمان استقبال از متخصصان و کارگران ماهر برای جبران کمبود متخصصان در بازار کار این کشور می باشد. کارگران مهارت بالای آلمان شامل دانشمندان دارای دانش خاص و اساتید یا دانشجویان دانشگاهی با عملکردهای برتر هستند. اما اطلاع از فهرست مشاغل مورد نیاز آلمان در سال ۲۰۲۱ کلید موفقیت مهاجرتی این متخصصان می باشد

 

کدام مشاغل در آلمان با کمبود متخصص مواجه هستند؟

در حال حاضر دکترها، فیزیوتراپها و پرستاران، کارشناسان آیتی، مهندسان و صنعتگران در صنایع ساختمانی، کارشناسان و متخصصان هوا و فضا، مهندسان برق و مکانیک، مهندسان انرژی و سایر مشاغل بنیادی یعنی شامل متخصصان ریاضیات، علوم کامپیوتر، علوم طبیعی و تکنولوژی جزو لیست مشاغل مورد نیاز آلمان در سال ۲۰۲۱ هستند. در این میان کارشناسان آیتی از این امتیاز برخوردارند  که بدون مدرک رسمی می‌توانند به بازار کار آلمان راه پیدا کنند.
اشتراک گذاری